Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΠΑΟ ΚΑΝΗΘΟΥ 2013-14

Τελειώνοντας και αυτή τη περίοδο, ο ΠΑΟ Κανήθου έκλεισε τη σεζόν με επιτυχία, κερδίζοντας η αντρική ομάδα την άνοδο στην Α2 Κατηγορία ΕΠΣ Ευβοίας και με συμμετοχή όλα τα τμήματα της ομάδας, στα αντίστοιχα πρωταθλήματα υποδομών της ΕΠΣ Ευβοίας. Ο ΠΑΟ Κανήθου πιστός στις δηλώσεις της διοίκησης από τη πρώτη μέρα της επαναλειτουργίας του και φέτος τίμησε ποδοσφαιριστές και παράγοντες και προπονητές από τον Ευβοϊκό και Πανελλαδικό χώρο.

Ο ΠΑΟ Κανήθου, βράβευσε τους εξής:

  • Το Νίκο Γαληγιάννη για την προσφορά του στον ΠΑΟ Κανήθου και στον ΑΟ Κανήθου. Για πολλά χρόνια ήταν ποδοσφαιριστής και διετέλεσε αρχηγός και στις 2 ομάδες και με μεγάλη προσφορά στα διοικητικά του ΠΑΟ Κανήθου.
  • Το Γιώργο Βυρή για την προσφορά του στον ΠΑΟ Κανήθου. Για πολλά χρόνια ήταν αρχηγός στην ομάδα μας.
  • Το Θεόδωρο Σολογιάννη για την προσφορά του στον ΑΟ Κανήθου που επί 2 χρονιές ήταν ο πρόεδρος που ανέβασε την ομάδα στη Δ' Εθνική κατηγορία. 
  • Τον Ευρυβιάδη Καμπιώτη για την προσφορά του στον ΑΟ Κανήθου. Ένα από τα καλύτερα παιδιά που πέρασαν απ' τον ΑΟ Κανήθου με ατελείωτη προσφορά σε όλες τις κατηγορίες. 
  • Το Γιώργο Πίσχινα για την προσφορά του στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο που για πολλά χρόνια στηρίζει πολλές ομάδες στα γραφειοκρατικά και φυσικά εμάς που μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ, σε θέματα που αφορούν τη λειτουργία του Δ.Σ.
  • Τον Τάκη Λεμονή για την προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Τιμώντας τον Τάκη Λεμονή, ο ΠΑΟ Κανήθου τον ευχαρίστησε για τη βοήθεια στην ομάδα μας και τη συνεργασία που έχει με το προπονητικό team. 
  • Τον Γιάννη Φρατζεσκάκη, ο οποίος απεβίωσε στις 7 Αυγούστου του 2013, για την προσφορά του στον ΑΟ Χαλκίς και το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο. Ο Γιάννης Φραντζεσκάκης, για πολλά χρόνια, αφιέρωσε σχεδόν τη μισή του ζωή για να βλέπει τον ΑΟ Χαλκίς, όσο το δυνατόν ψηλότερα. Πιστεύουμε ότι είναι ένας από τους μεγαλύτερους παράγοντες που έχουν περάσει από το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο. Τη τιμητική πλακέτα παρέλαβε η οικογένεια του, από το νέο δήμαρχο κο Παγώνη Χρήστο.