Παρασκευή 3 Μαΐου 2019

Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2019 ΜΕ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ



Το Δ/Σ του Π.Α.Ο. Κανήθου πιστό στην δέσμευση που είχε ανακοινώσει πριν 7 χρόνια , οτι κάθε χρόνο θα βραβεύει βετεράνους ποδοσφαιριστές και παράγοντες του ευβοϊκού ποδοσφαίρου και γενικότερα του αθλητισμού έτσι και φέτος
στην εκδήλωση του για την κοπή της πίτας , η οποία έγινε στο γνωστό κέντρο  Κουτούκι του Χαλκιδέου στην Κάνηθο
έκανε τις εξής βραβεύσεις .




O Κύριος Πάνος Βενιζέλου πρώην πρόεδρος ΕΠΣ Ευβοίας βράβευσε για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο τον κύριο Χρήστο Αρδίζογλου








Ο Πρόεδρος του Π.Α.Ο. Κανήθου Τάσος Μπελίτσος βράβευσε τον κύριο Γιώργο Αλαφάκη ,μέλος του Δ.Σ του Ναυτικού Ομίλου Χαλκίδας και μέλος τους Δ/Σ της ΕΠΣ Ευβοίας, για τις υπηρεσίες του στον αθλητισμό της Εύβοιας.











Ο Κύριος Γίωργος Κρινής , μέλος του Δ/Σ του Π.Α.Ο. Κανήθου βράβευσε τον Ανδρέα Βάθη για την προσφορά του στην ομάδα του Αθλητικού Ομίλου Κανήθου , ο οποίος ειναι και ένας απο τους αρωγούς της προσπάθειας της ακαδημίας του Π.Α.Ο Κανήθου.









Ο Κύριος Μακαρίου Σταύρος υπεύθυνος του τμήματος αθλητισμού της Εκκλησίας της Ελλάδος βράβευσε τον κύριο Νίκο Σαργκάνη για τις υπηρεσίες στου στο ελληνικό ποδόσφαιρο.




























Ο Κύριος Θωμάς Βενετσανόπουλος , αντιπρόεδρος του Π.Α.Ο. Κανήθου βράβευσε τον Παναγιώτη Σκόνδρα για την προσφορά του στην ομάδα του Π.Α.Ο. Κανήθου και στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο.






ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ